Prijava za S2S

Subota 19.10 ─ Nedelja 20.10.

Fakultet organizacionih nauka, Jove Ilića 154

Vaš e-mail: *

Vaš broj telefona: *

Vaš broj telefona će se koristiti isključivo za slanje obaveštenja u vezi sa S2S-om

Vaše ime i prezime: *

Fakultet koji studirate: *

Vaša trenutna godina studija: *

Kako ste čuli za projekat? *

Da li ste u mogućnosti da ponesete laptop? *

Za neke radionice je laptop neophodan.

Da li ste ranije učestvovali na S2S-u? *

Koliko ste do sada puta učestvovali? *

Odaberite najviše dve radionice na kojima biste želeli da učestvujete *

Skrećemo Vam pažnju da zbog velikog interesovanja koje je svake godine prisutno za S2S, možda nećemo biti u mogućnosti da Vam obezbedimo učešće na radionici ukoliko budete označili samo jednu. Zato, ukoliko Vas interesuje više tema, čekirajte dve radionice i time povećajte svoje šanse da obezbedite mesto na najboljem S2S-u do sada.

Kojom ocenom (1─10) biste ocenili svoju zainteresovanost za prvu čekiranu radionicu? Šta Vas je motivisalo da odaberete baš ovu radionicu? *

Želimo da čujemo Vaš cilj, motiv i ideju sa kojom se prijavljujete baš za odabranu radionicu. Zašto ste baš Vi pravi delegat za odabranu temu?

Kojom ocenom (1─10) biste ocenili svoju zainteresovanost za drugu čekiranu radionicu? Šta Vas je motivisalo da odaberete baš ovu radionicu?

Želimo da čujemo Vaš cilj, motiv i ideju sa kojom se prijavljujete baš za odabranu radionicu. Zašto ste baš Vi pravi delegat za odabranu temu?

Šta očekujete od ovog projekta? *

Da li ste saglasni da budete ubačeni u WhatsApp ili Viber grupu koje će biti aktivna pred i u toku samog projekta i služiće za bržu i jednostavniju komunikaciju i širenje informacija? *

Da li želite da budete gost na panel diskusiji sa temom "Moj put u IT-u", koja će se održati drugog dana projekta, pre početka radionica? Učesnici su studenti i diplomci koji su posle, i u toku formalnog obrazovanja na različite načine probijali put u IT industriji. Govoriće o tome kako su odabrali sveru kojom se bave, kao i o prednostima i manama iste. *

Ako je Vaš odgovor na prethodno pitanje DA, ukratko objasnite zašto želite da čujete panel diskusiju?

prisustvo na panelu nije direktno povezano sa prijemom na radionice, s obzirom da je broj mesta ograničen

U Slučaju da želite, možete nam priložiti link do svog CV-a:

FONIS će Vaš CV deliti isključivo sa IT partnerima organizacije, koji će imati pravo da kontaktiraju sa Vama u slučaju prakse, posla ili sličnog. Vaš CV neće biti javno objavljen. U slučaju da želite da nam ostavite svoj CV, potrebno je da ga postavite na Drajv po izboru (OneDrive, Google Drive, Dropbox...) i da onda prosledite link do dokumenta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o drugim FONIS projektima i slične vesti? *

Ovo podrazumeva da biste bili dodati na naš Newsletter, preko kojeg biste dobijali informacije o našim dešavanjima, kao i o bitnim vestima iz sveta IT-a i događajima koje organizuju naši partneri i fakultet. Vašem e-mailu će imati pristup isključivo FONIS i biće korišćen samo u svrhe koje smo prethodno opisali. Možete se u bilo kom trenutku odjaviti sa Newsletter-a.