WHERE
LEARNING BEGINS

O PROJEKTU

„Studenti studentima“ je projekat Udruženja studenata informatike FONIS koji za cilj ima da spoji studente koji žele da nauče ili usavrše znanja iz određene oblasti iz IT-ja, dizajna ili marketinga sa studentima koji svoje stečeno znanje iz te oblasti žele da podele sa drugima. Projekat je koncipiran tako da se sastoji iz dva dela, panela i radionica. Prvi deo predstavlja panel na kome će govoriti predstavnici kompanije Quantox na temu „Od praktikanta do seniora“, dok drugi deo projekta čini 9 izuzetnih radionica raznovrsnih tema. Nakon što izaberete jednu od 9 predloženih radionica, čeka vas sticanje znanja koje će vam omogućiti da kroz komunikaciju, kako sa predavačima tako i sa drugim studentima, saznate sve što vas interesuje o izabranoj tehnologiji i unapredite svoje veštine iz te sfere. S2S će se održati 23. i 24. oktobra u onlajn formatu, a do tada strpljivo čekamo vašu prijavu!

O FONISU

Udruženje studenata informatike FONIS je studentska, nevladina i neprofitna organizacija sa Fakulteta organizacionih nauka. Okuplja buduće IT stručnjake u cilju učestvovanja na stručnim predavanjima, kursevima, takmičenjima i seminarima, rada na projektima, kao i ostvarivanja stručnih praksi u IT oblastima. Zajedničkim zalaganjem svih članova udruženja, FONIS već dugi niz godina radi na organizaciji i realizaciji nekoliko edukativnih i takmičarskih projekata iz sveta IT-ja, od kojih je najdugovečniji upravo projekat Studenti studentima.

TIM KOORDINATORA

Bojana Ćelović

Koordinator projekta

Isidora Miljković

Koordinator tima za dizajn

Dunja Nešić

Koordinator tima za odnose sa javnošću

Vladimir Lazarević

Koordinator tima za logistiku

Matija Nikolić

Koordinator tima za informacione tehnologije

Milica Simić

Koordinator tima za ljudske resurse

Ena Fazlić

Koordinator tima za odnose sa kompanijama

,,Postoji neverovatna lepota i snaga u raznolikosti. Svako ima nešto posebno da ponudi, svako ima vrlinu koja može dodati vrednost samoj organizaciji’’. Predstavljamo vam tim koordinatora koji neumorno radi na realizaciji projekta Studenti studentima i nudi svoje iskustvo i znanje kako bi i ove godine, uz prijatnu atmosferu, podstakli polaznike da razviju i usavrše svoje veštine iz oblasti za koju su zainteresovani.