JavaKafa-ikonica

this.s2sClass = “Java“;

Radionica je zamišljena tako da se krene od samih osnova i da se efikasno, sa razumevanjem, dođe do nekih umereno teških stvari. Ako je programiranje nešto što ste tek počeli da radite ili nešto što vas zanima, ali niste imali priliku da naučite, ovo je savršena radionica za vas. Neophodno predznanje: Nije potrebno nikakvo predznanje, krenućemo od osnova. Da li je potrebno poneti svoj laptop: Da. Potreban softver za rad na radionici: Potrebno je instalirati Java 8, postaviti JAVA_HOME i skinuti IDE po izboru, preporučujemo Eclipse

Nemanja
Nemanja Kurćubić

Programiranje je nešto što me je zainteresovalo jos na kraju osnovne škole. Radio sam ga sam, ali najveći napredak sam video kada sam imao ljude da mi pokažu i da me upute, i iz toga potiče moja želja da pokazujem drugima i da ih zainteresujem i motivišem. Želju da baš naučim Javu dobio sam posle radionice Jave na S2S-u, tako da smatram da je ovo odlična prilika da se odužim.

Djordje
Đorđe Trmčić

Programiranje sam naučio sam, eksperimentišući. Zatim sam počeo da držim privatne časove gde sam stekao mnogo više iskustva i shvatio neke stvari još bolje. Vrlo uporan i kreativan prilikom rešavanja programskih problema.