Design-ikonica

Start Designing

Jesi li kreativac? Imaš li umetničku dušu? Ako je odgovor da, ovo bi mogla biti prava prilika za tebe. U sadašnje vreme, gde god da se okrenemo vidimo razne šarenolike reklame i oku privlačne postere. Ovde ćete početi od osnova dizajna i saznati kako se uz pomoć Adobe Illustrator-a baš one i prave. Neophodno predznanje: Nisu neophodna, poželjno je da budete kreativni i uporni. Da li je potrebno poneti svoj laptop: Da. Potreban softver za rad na radionici: Adobe Illustrator CC.

Dejan
Dejan Milovanović

Prvi kontakt koji sam imao sa Adobe Illustrator-om desio se pre samo godinu dana, kada sam se učlanio u studentsku organizaciju. I dalje se sećam da sam toliko zavoleo celu ideju grafičkog dizajna, da sam odmah shvatio da tačno ovde pripadam. Nadam se da ću kroz ovu radionicu/kurs, kao i sami polaznici, naučiti nešto novo i dobiti dodatno iskustvo za dalji rad.

Nemanja
Luka Đurđević

Pre nekoliko godina, za Adobe Illustrator sam saznao od starijeg brata kog sam gledao kad god je radio nešto za firmu, ali, kao i svaki drugi srednjoškolac, nikada nisam uzeo da učim sam, jer sam previše bio zauzet igranjem igrica sa društvom. Kada sam shvatio da mogu da naučim i radim dizajn u okviru fakulteta i studentskih organizacija, vrlo brzo sam se zainteresovao i od tada svakodnevno unapređujem svoje znanje i veštine u grafičkom dizajnu.